Search

Enter Pincode

My Cart

Sofa cum beds

Items 1-12 of 21

Set Descending Direction
per page
Page

Items 1-12 of 21

Set Descending Direction
per page
Page

Buy Sofa Cum Bed Online at Affordable Price @Furny.in

Whether you say sofa-cum-bed or sofa cum bed, it denotes the same furniture. The market has a vast majority of sellers providing sofa bed collections at cheap price. But they all lack in one aspect or the other. Either you have to choose from a small selection or compromise with quality. Getting the perfect single sofa bed was becoming more problematic. However, you shouldn’t worry as we are here for you. At Furny, you’ll only experience luxury, free from any hassles and difficulties through our large collection of sofabed in Mumbai, India.

Fresh from factory: You’re not shopping from a retailer or whole-seller here. In fact, you’ll be getting your products directly from the manufacturer. You can choose to buy a 2 seater sofa bed or any other folding sofa online but it’s certain that you won’t have trouble. As the products cum fresh from factory, you get the brand-new experience with all of your purchases through us.

Effortless handling: Such sofas can be a little difficult to handle in regular use. But in this case, the situation is different. You’ll be able to fold the sofa and open the same without putting much effort. We have made sure that handling remains smooth and comfortable. You deserve the best and we deliver the same.

Our signature designs: Our designers work day and night to product innovative and unique designs for you. The sofa you get remains truly yours. You’ll stay ahead of the trends with the modern foam sofa set you purchase here. Any guest that will arrive at your house will leave impressed because of the trendy and awe-inspiring design of your sofa. We would be glad to serve you. You can try our products right away. We promise to deliver only the highest quality. Additionally, get free delivery and assembly with us.

Get comfortable with Furny Sofa cum Bed

We at Furny are the biggest online sofa store in India. You can be sure that when you buy your bed sofa set and a single sofa bed from us you would be getting the best products, which are incredibly cheap as well. We are primarily based out of Mumbai. We know how tough it is for people to buy quality furniture for their home and we aim to make things easier for you. You can trust us on that. This is because we are one company that offers you the best designs and great prices. You can be sure that this is one combination that you are not going to find elsewhere.

No problem with shopping

You can be sure that when you shop for your cheap sofa cum bed with us you would not experience any problem as far as shopping is concerned. We believe that as consumers you should have the luxury of being able to choose from a wide range of options. This way, you get to choose the products that are the most suitable options for you in every sense of the word. This includes your budget as well. The quality of our products can be judged from the fact that you can place them anywhere you like in your home. You can have them in the bedroom as well as the living room.

A top brand

We as a top brand know and understand the fact that various people have their preferences as far as a single sofa cum bed is concerned. They have their tastes regarding the kind of furniture they would want. This is completely true when it cums to their homes. You can be sure that you would get all the variety that you want in this case from us. It also helps that our prices are so low!

Why are we the best online furniture store?

One of the first reasons why we are regarded as the best in the domain of wooden sofa cum bed is because of the quality of our designs.

You can be sure that we would offer you a lot of variety in this regard that you are unlikely to get anywhere else. This is what makes the top suppliers and manufacturers of sofa cum beds in the city. We provide you with a lot of options. We offer you the latest choices in this regard and our products are as innovative as it can get in this regard. Do you want a modern sofa cum bed that is in line with contemporary aesthetic preferences?

Spoilt for choice

Do you want a single cum double bed that reminds you of the lovely times gone by? We have some great classic pieces as well. Thus, as you can see, our collection is exquisite and rich no matter how you look at it. That means you would be able to decorate your home any way you want to. All you need are a few steps that are simple and quick as well. As far as home furnishing products such as these are concerned, we are the undisputed leaders and there can palpably be no doubt about the same. We are sure that when you shop with us you would be spoilt for choices like never before.

Putting customers first

This is also one more reason that has driven our growth over the years. You can be sure that when you are shopping from us, we would put you before any and everyone else. We value you. We know that when you are shopping online you are looking for the best quality. This is the reason why quality is something that we do not compromise with at all. We also offer the best sofa cum bed price in India.

No matter what you shop for with us you can be sure that you would get only the best from us and nothing else. All our products – including our sofa cum beds – are covered under a year’s warranty. This should tell you how confident we are about the quality of our products.

Conclusion

There is nothing to deny the fact that our wooden sofa bed products are world-class, and they would suit every part of your home.

ANY QUESTIONS?

1.What is the cost of sofa come bed?
Ans.The sofa cum bed cost will be decided on considering the material, capacity, type, etc. IT is one of the preferable options to enjoy both the benefits of sofa and bed with this furniture. So, look for the right online shop and analyze the sofa cum bed online price to buy a suitable one for your home.

2.How do you make a sofa cum into a bed at home? 
Ans.If you want to make the sofa cum bed at your home in Mumbai, look for the right online shop to find the sofa cum bed online Mumbai. You should learn the way of converting the sofa to bed and follow it. So, the furniture acts as a sofa in the day time and bed in the night time.

3.What is the most comfortable sofa bed?
Ans.What is the most comfortable sofa bed? The most comfortable sofa cum bed will be based on the number of people in the home, space available in the room, etc. Generally, for a couple of people, you can look for a two-seater sofa cum bed and four-seater sofa cum bed online purchase in the family with four people. It would be an excellent choice to enhance comfort and enjoy the benefits.

4.What is the best sofa bed for everyday use? Ans.Choosing the best sofa cum bed online is based on the comfort of the people in the family. There are lots of types and specifications in the sofa cum bed online sale. Look for the proper manufacturer or dealer who can offer you the premium quality sofa that satisfies your needs.

5.What is a sofa cum bed?
Ans.Sofa cum bed is the type of sofa that you can also elaborate on as the bed. It is lengthy but folded to form a couch. It is a great option to converse the space and money as you can have the furniture playing a dual role as a sofa and bed. There are lots of sofa cum bed designs India and opt for the right one.

5.What size is a sofa cum bed?
Ans.The sofa cum bed is available in different sizes as per the requirement of the family. Commonly, you can find it at 6 x 2.5 feet that will be more comfortable for both the sofa and bed. So, look for the right sofa cum bed furniture from the online shop and ensure you buy the right one.

6.What is the cost of a sofa cum bed?
Ans.For every home, a well-crafted sofa cum bed is necessary as it offers enormous benefits over the ordinary sofa. When considering the cost of the sofa cum bed, several factors determine the price of the couch. For example, three seater sofa cum bed can cost more than the two-seater sofa cum bed. Therefore the cost of the sofa cum bed varies depending upon its features.

7.Which is best single cum double bed?
Ans.Single cum double bed is more beneficial for the people than the standard bed. People can use a single cum double bed when space is scarce and if they have compact rooms. The best single cum double bed is the one that fits your needs. You can get the best single cum double bed from furny, and there is no doubt in that.

8.Which type of modern sofa cum bed is best for living room?
Ans.All the modern sofa cum bed that you get from furny is the best one for your living home. Make sure you consider and buy the one that fits your purpose. Select the type of modern sofa cum bed that gives your home a beautiful look and also in which you feel more comfortable to relax.

9.Which is the best sofa cum bed design for your home?
Ans.Modern sofa cum bed comes in a lot of varieties and designs. Explore furny if you want to buy the best sofa cum bed. There you can see a wide range of modern sofa cum bed design. You can choose the one that fits your requirements and kola the one that enhances your home's appearance.

10.What is the cost of a foam sofa cum bed online?
Ans.Nowadays most people buy the foam sofa cum bed online. The price of the foam sofa cum bed online is lower than that of the one you get in your location. Make sure you look for the foam sofa cum bed price online and compare with the one you get near your house. With good quality and less cost, it is best to get a foam sofa cum bed online.

11.Where to buy sofa cum bed online india?
Ans.If you are looking to buy sofa cum bed online India, furny is the best choice. You get to see a lot of varieties of sofa cum beds in furny. They come in all colours and are very affordable. All are well designed, and you can choose the appropriate one for your home.

12.Where to buy 2 seater sofa cum bed?
Ans.If you are looking to buy a 2 seater sofa cum bed, furny is the best choice. In furny, you can explore many varieties of 2 seater sofa cum bed. They are made up of good material and can be used in the long run. They are well designed, and you can choose the best one that enhances the aesthetic value of your home.

13.Which are the best quality 3 seater sofa cum sofa?
Ans.All the 3 seater sofa cum bed from furny are the best quality sofas. You have to consider certain factors to look for whether the 3 seater sofa cum bed is of good quality or not. Make sure you consider all those factors and get the best sofa cum bed for your home. If you are confused about what you have to purchase and choose the best one, make sure you get help from your friends and family members.

14.How much does a single sofa cum bed?
Ans.When it comes to the single sofa cum bed, a wide range of collections and their price also differ. Most people prefer buying Single sofa cum bed online as their prices are low compared to the sofa cum bed that they see in the shops near their house. The cost of a single sofa cum bed depends upon many factors.

Whatsapp Support