Search

Enter Pincode

My Cart
Shop

Shop

Items 1-12 of 978

Set Descending Direction
per page
Page

Items 1-12 of 978

Set Descending Direction
per page
Page

ANY QUESTIONS?

1. Which material is best for sofa set?
Ans.The material contributes more to the durability and appearance of the sofa. There are lots of materials for the sofa set. You can buy fabric sofa, leather, wood, steel, etc. When you look for the proper sofa manufacturer or dealer, you can also buy the customized sofa with the material you are looking for.

 

2.What makes a sofa comfortable?
Ans.One of the reasons for having the sofa at home is to enhance convenience and comfort. When you want to add the comfort features, you can look for the material, cushion, fabric, sofa, etc. You can also look to buy online sofa come bed from the reputed company to have a comfortable sofa.

 

3.Which sofa is better wooden or fabric?
Ans.A sofa is the best furniture that will make you comfortable after the long working hours. Commonly, you can look for the fabric and wooden sofa in the sofa shops. Both have pros and cons in their perspective. You can look to buy sofa come bed online in wooden or fabric to enjoy the comfort of both the sofa and the bed.

 

4.How often should you change your couch?
Ans.Changing the couch will be based on several factors like the value, model, type, material, nature of the space, etc. Generally, a sofa in the home will last from 7 to 15 years. However, you should maintain it following the recommended procedure. Once you feel you have to change the couch, you can buy wooden bed online.

 

5.Which type of sofa is good?
Ans.There are various types of the sofa like English or club sofa, chesterfield sofa, sectional sofa, corner sofa, sofa with different seater types, recliner sofa, sofa cum bed and several others. All these types are the best in their own way. You can order bed online or buy the sofa considering the cost, features, size of the room, functionality, etc.

 

6.Which is best leather or fabric sofa?
Ans.The leather and fabric are the common sofa materials you can opt for. Both leather and fabric are a good option on various basis. You have to do some research and choose the one that will be suitable for your living room or bedroom. You also have an option called one seater sofa to comfort you.

 

7.How much does a sofa set cost?
Ans.Not all the sofa comes with the exact cost. It will be dependent on various factors like the material, type, number of capacity, design, etc. Generally, when you visit the sofa shop, you can find the sofa from 7000 and even up to lakh. To analyze more, you can also look for the one seater sofa online and its cost.

 

8.Which sofa set is best in India?
Ans.India, being a country with diversities, different people opts for additional sofa. You can commonly find people showing more interest in the wooden sofa, steel sofa, designer sofa, leather sofa, fabric sofa, etc. The modern people also love to adopt the sofa cum bed as well. So, you can check for the online bed price and choose accordingly.

 

9.Which brand is best for sofa?
Ans.Choosing the sofa considering the brand is one of the best ways to choose the perfect sofa with good durability. There are many brands on the sofa list, and you look at online bed purchase in Furny brands. It is one of the brands that offer the various types and designs of sofa that is highly effective for regular use.

 

10.How do you buy a good sofa set?
Ans.Buying the sofa set is simple, with the availability of the online sofa. Look for the online bed shop or online sofa dealers and get into their website. Look for the features and the kinds of sofa they deliver. Go through the description entirely and look for the cost. Once you are satisfied with the couch, you can place an order for the sofa or bed.

 

11.How long should a sofa last?
Ans.The durability of the sofa will be based on lots of factors. You have to maintain it well, caring for the leather or fabric. Also, it will be based on the various features of the sofa you buy. Commonly, the durable period of the couch will be from 7 years. It is better to know about durability and buy single sofa or any other sofa type.

Whatsapp Support