Search

Enter Pincode

My Cart

Beds

Items 25-36 of 53

Set Descending Direction
per page

Items 25-36 of 53

Set Descending Direction
per page

ANY QUESTIONS?

 

1.What is the average cost of a wooden sofa set?
Ans.The wooden sofa set price in India may differ with lots of qualities and features it undertakes. The brand value may also cause changes in the cost of the wooden sofa set. There is no defined price range, and everything is entirely based on your flexibility. You have to first analyze your requirement and your budget before opting for purchase.

 

2.Which wooden storage bed is best?
Ans.Most people will like to buy a wooden storage bed because it can give comfort all time. The wooden storage bed is durable and also lasts for a long life. If you have no idea how to buy the wooden storage bed, you can approach the Furny. They are providing the classic and best quality wooden storage bed to their customer.

 

3.From where can I find low beds online?
Ans.Nowadays, the bed is an essential thing for every home, and most people prefer to buy the best quality bed at an affordable price. But finding the best quality bed at an affordable price can be very difficult. When you search in Furny shops about low beds online, then you can able to get the best bed based upon your convenience.

 

4.What is the best low price bed online?
Ans.It is a critical task to identify the excellent quality of bed at an affordable price. But it is possible when you search in Furny shop about low price bed online because they offer the best quality of classy beds at an affordable price. So you can quickly get a cheap bed with high-quality material from Furny.

 

5.Do you have storage option in bed?
Ans.The bed with storage option will have more benefits for the people and also which may look beautiful. But you should not get the storage option bed in every shop only a few of the shops offer the best storage option bed. The storage beds online are available at Furny shop. If you want to get a storage option in bed, you may get in touch with the Furny shop.

 

6.What is the cost of bed furniture?
Ans.The cost of the bed can be different from one shop to another shop. Based on the design and features of the bed, the price can vary. When you search for bed furniture online, then you can easily find the cost of the bed. Online, you can have many filters and you can set up the comfortable filter based upon your convenience.

 

7.How do you make a sofa come into a bed at home?
Ans.The sofa come bed will give many benefits for the users, which can provide a comfortable feeling ever. You can use this sofa come bed into multi-way and available in many bed online shopping. You can easily turn your sofa into bed when pulling the edge corner of the bed.

 

8.What is the most comfortable sofa bed?
Ans.When you are looking to buy the sofa bed, you need to consider some factors to get the best one. Today, you can see a lot of brands and bed online shopping lowest price are available. Still, you need to check the sofa bed's material quality then only you can get the comfortable sofa bed with standard quality.

10.What is the best online double bed?
Ans.The double bed is the most preferred choice for the customer, giving the comfortable feel whenever you sleep on the bed. The online double bed price can differ according to the shop, but you can easily get the queen.

 

11.What size is a queen bed?
Ans. Nowadays, the bed is essential for every home, finding the best bed with the right size can be difficult. The size of the queen bed can be varying according to its features and designs of the bed. But you can get the exact queen size bed online based on your needs. You can custom the size of the bed based upon your convenience and comfort.

 

12.What is the most comfortable single bed?
Ans.You can see many new brands and many shops are selling a single bed online, but you will not expect the best quality from them. If you are going to buy single beds online, you can approach the Furny shop to get the best quality of the comfortable single bed.

 

13.What are the materials used to make a king beds?
Ans.Not every shop uses quality material to manufacture king beds. Based on the material quality, the cost can be different. The most commonly used material of manufacturing beds is wooden bed frames, upholstered bed frames and metal bed frames. You can easily find king beds online with suitable standard quality material based upon your needs and comfort.

 

14.What is the best king size bed?
Ans.The king bed size can be different based upon the shop and its features based upon your comfort. You can customise the size of the king bed. If you are searching for the king size bed online, you can get some clarification about the perfect size. But some of the shops will consider l-84, d-74, h-39 (inches) is the best king size bed.

 

15.What is the cost of double bed?
Ans.The cost of the double bed can be varying according to its design and size of the bed. When you search for a double bed online, you can easily find out the bed's exact price. If you want to get the best quality double bed at an affordable price, you may approach Furny. They will provide an excellent quality double bed based upon your convenience.

 

16.How do I choose a good double bed?
Ans.Sometimes it is very difficult to find a good double bed, but you should not buy a double without checking its quality and features. Before going to do a double bed online purchase, you should check about the shop and which kind of material they were using to manufacture the bed. It is very important to check and verify the quality of material to choose the good double bed.

Check Out The Classic Beds at Furny


Welcome to the beautiful world of Furny, where the class meets affordability and aesthetics meet functionality. As the number one bed manufacturer here, we are committed to offering you an unrivaled in-store experience. The select range of bed furniture sets is a crucial part of our portfolio and we ensure that the customers have the heartiest testimonials to offer when it comes to reviewing you. We value your treasured collaboration with your customers. As such, we prioritize quality like no other!


It doesn’t matter whether you’re opting for a classy single bed or for that matter, a slightly quaint box bed, do know for a fact that when you are choosing Furny as your partner, you’re choosing unquestionable quality, stunning aesthetics, great versatility and – of course – affordability. Our cheap beds can enhance existing décor of homes – irrespective of whether they have a classic or contemporary touch to them.


Versatility is our middle name! So, you will actually find beds of variant styles and sizes featuring prominently in our portfolio! It might be an old home that the customer is trying to deck up or a new home that one is trying to set up – our beds have successfully been a part of every big and small dream!  


You can order a bed online and can rest assured about the fact that your products – from now on – will be extolled by one and all. We have an efficient customer support team in place, to ensure that if you face any problem with our product – it is resolved without you having to face any hassle.

Whatsapp Support