Search

Enter Pincode

My Cart

Sofa set

Items 1-12 of 114

Set Descending Direction
per page
Page

Items 1-12 of 114

Set Descending Direction
per page
Page

Beauty Your Home With More Comfort with Sofa Set At Furny

The most decorated room in the house will probably be the most welcoming living room with comfortable sofa sets. This room is equipped with fancy gadgets, swanky furniture pieces, and a great paint scheme making it perfect for appearance. At Furny, we are the leading manufacturer of great living room furniture pieces at an affordable sofa set price range. All these are available in various styles and designs for making it a great choice of a sofa set for living room India. So, we assure you that all our furniture is made at high quality making it a perfect choice for a longer period. 

Why you Need such a Luxury Sofa Set in Our Destination

Buy a wooden sofa set online, and this sofa set for the living room is not only indispensable in the current day life. However, their addition will help in turning the damp drape of the room into a glamorous one. There are various factors you have to take into account when you are looking for a corner sofa set. These factors include the size, shape, colour, and pattern plays a vital role in deciding the final piece for the living room. With these in mind, you can know more about the versatile piece of the affordable sofa set price in India crafted from the finest of solid wood and premium quality fabric. You can select exclusive design sofas online at an exciting price. 

What can you Expect from Furny?

Everyone desires to have a beautiful and luxurious looking sofa set in the hall. It is the most popular in the world of furniture. Here are certain things you can have from us after checking the corner sofa set price

  • Customization of Sofa: It is one of the great options to make the furniture a great choice for your living room. We respect the unique needs of the people. So you can approach us for customizing the sofa, and our team will work with the process.
  • Discount and Cashback: We offer all our furniture at a reasonable cost. You can also expect for any occasion discount based on various criteria.
  • Customer Support: Our team welcomes you to have a discussion about furniture needs at any time. So, contact us for any other information like the latest sofa set with price

Place an Order for the Sofa Now!

A sofa set is a primary purpose of creating convenience and comfort in the room. Your small sofa set has the superpower to convert itself into anything you are willing to have. It can be a discussion with family, playing cards, arranging a game night with your friends, a get together, etc. It is the cozy piece that will help to solve the needs and satiate all the requirements. So, visit Furny and we will have great results with the great plushier feel, the covers of the natural fabric like cotton and making it more suitable. Place an order for hunting the latest design of sofa set in India. 

 

ANY QUESTIONS?

1.What is the cost of a bed sofa set?
Ans.A well-crafted bed sofa set is necessary for every home as it offers enormous benefits over the ordinary sofa. When considering the cost of the bed sofa set, several factors determine the price of the couch. Elements like colour, design, the materials used, and other factors determine the bed sofa sset's price.

2.Where to buy bedroom sofa?
Ans.Are you the one who want to purchase a bedroom sofa? You can get the best bedroom sofa from furny. It is a good website where you can explore different varieties of sofas for your bedrooms. Before you buy, compare all the sofas' prices and get the one that suits your needs.

3.Where is the best place to buy best quality sofas?
Ans.Furny is the best place to buy the best quality sofas online. When you visit furny, you can see many varieties of sofas starting from the standard living area sofa to the l-shaped sofas, wooden sofas and more. The price of each sofa varies as they are made up of different materials. You can explore their website and choose the best one that suits your requirements.

4.Where to buy 2 seater sofa online?
Ans.If you are looking to buy 2 seater sofa online, furny is the best choice. In furny, you can explore many varieties of 2 seater sofas. They are made up of good quality material and can be used in the long run. They are well designed, and you can choose the best one that enhances the aesthetic value of your home.

5.What Is The Standard Size For two seater sofa set?
Ans.Generally, the two seater sofa set size usually ranges from 66"-88" 168 cm to 224cm. The two-seater will have the cushions that are of the same size generally found on the three-seat sofa. The two seater sofa sizes can vary as they come in a range of materials and styles.

6.What is the price of a two seater sofa set?
Ans.Various factors determine the two seater sofa set price. The quality of the sofas and the materials used to craft the sofa and other more factors determine the two-seater sofa set costs. Make sure you consider all these factors and get the best one or your home. Make sure you don't invest in sofas that are too pricey.

7.What is the cost of a two seater wooden sofa?
Ans.The two seater wooden sofa costs more than the standard sofa as they are made with wood. There are many wood varieties, and the type of wood that you choose determines the cost of your two seater wooden sofa. Also, the fabrics and the designs determine the price of your wooden sofa.

8.Where to buy 3 seater wooden sofa?
Ans.You can buy 3 seater wooden sofa from furny. Furny is the best online website that has different varieties of sofas. You can get other types of beds and sofas at affordable prices from furny. All their sofas are well crafted, and buying them for your home can change the appearance of your home.

8.Where is the best place to buy a fancy sofa?
Ans.Are you looking for the best place to buy a fancy sofa? You can buy them online. If you are looking to buy the high quality and well crafted fancy sofa for your home, then you can get it from fury. Furny is an online website that has many different varieties of sofas. You can choose the best one from a wide variety of sofas that you see in furny.

9.Where to buy 6 seater sofa?
Ans.Want to buy 6 seater sofa for your home? The best place where you can buy the best 6 seater sofa online is furny. 6 seater sofas in furny are very affordable, and they are the best in quality and the cost. Before you buy, you can even compare it with the other websites online.

Whatsapp Support